Plåtslagare som klipper plåt längs med nocken
  1. Start
  2. /
  3. Våra tjänster
  4. /
  5. Plåtslageri

Plåtslageri i Stockholm

DM TAK utför plåtslageriarbeten med egna plåtslagare i Stockholm. Vi arbetar med allt från enklare arbeten i plåt till några av Stockholms finaste tak. 

Professionellt plåtslageri

Att ett tak är i bra skick är viktigt. Om det tagit skada är det lätt hänt att fukt tränger ner i den underliggande konstruktionen. Det kan orsaka skador som man kanske inte upptäcker direkt, men som kan vara dyra att åtgärda.

Plåttak behöver ses över då och då, inte minst efter en tuff vinter som slitit på materialet. Är ett plåttak skadat kan det oftast repareras. Kontakta oss om ni vill ha en inspektion av ert plåttak. Våra plåtslagare erbjuder trygghet och kvalitet under varje del av arbetet.

olshammarsg-25-29-hagsatra

Plåtslagare som ser till både utseende och funktion

En plåtslagare ser till att säkra takets funktion så att det inte regnar in, och så att plåttaket skyddar mot blåst och snömassor. Plåtslageri handlar också om att ha känsla för husets ålder och design så att taket inte förändrar dess utseende på ett sätt som inte är önskvärt.

Hos oss på DM TAK arbetar plåtslagare som har den långa erfarenhet som krävs för att ett äldre hus ska komma till sin rätt. För en plåtslagare i Stockholm är detta extra viktigt eftersom staden har så många byggnader från olika epoker. Det innebär extra höga krav när det gäller plåtslageri. Varje tak är unikt och det kan finnas stora kulturhistoriska värden som måste tas till vara.

Plåttak är ett hållbart och klassiskt val

Plåt har använts till beklädning av tak i flera hundra år i Sverige, inte minst i Stockholm. Från att ha varit ett väldigt exklusivt material är plåttak idag vanligt förekommande. Det finns flera praktiska fördelar med tak och byggnadsdetaljer i plåt: 

  • Det är hållbart
  • Det är lätt att hålla rent
  • Det kan läggas på tak med låga lutningar
  • Det är stilrent

Kundreferenser

Relaterade kundreferenser

Vi har utfört plåtarbeten runt om i hela Stockholm, från innerstad till förort, så kika gärna in på våra referensbilder för att se exempel på den höga kvalitet vårt plåtslageri har.

Olshammarsgatan-25-29-Hagsatra_6-3.jpg

Plåtslageri – Olshammarsgatan

Plåtslageri av DM TAK på en fastighet på Olshammarsgatan i Hagsätra.
Arsta-Torg-Arsta_66-2-1

Plåtslageri – Årsta Torg

Plåtslageri i Årsta på Årsta torg av DM TAK.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för ett plåtarbete? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress