Ett exempel på hur ett tak i Täby skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Täby

Takläggare i Täby

Vi är experterna på tak i Täby! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Täby.

Takläggare

Experter på takläggning i Täby

Vi är takläggare i Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Täby!

Är det dags att renovera taket? En takomläggning är ett stort projekt och det är av största vikt att det blir professionellt utfört. Vi vet att det finns många oseriösa aktörer i branschen och därför har vi på DM TAK sedan starten arbetat med målet att höja kvaliteten inom takbranschen, med ärlighet, tydlighet och effektivitet som ledstjärnor för vårt arbete.

Med snart 20 år i branschen har vi blivit specialister på takläggning med tegel- och betongpannor hos bostadsrättsföreningar i Stockholm med kranskommuner. Vår genuina kunskap och våra takmontörers förmåga att alltid leverera högkvalitativa arbeten har gjort att vi på DM TAK har blivit en omtyckt och ofta anlitad takläggare i Täby.

Våra takomläggningar i Täby

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Täby och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Täby

I Täby byggs det mycket nya fastigheter och det finns många flerbostadshus och andra fastigheter från olika årtionden och vi på DM TAK har kunskapen och erfarenheten att både lägga nya tak och renovera befintliga på ett sätt som passar både fastigheten och den den omgivande miljön.

Vi har under årens lopp fått förtroendet att utföra diverse takarbeten i Täbytrakten åt bostadsrättsföreningar, hyreshus och andra kommersiella fastigheter och har fått goda referenser.
Om du söker efter en takläggare i Täby – kontakta oss på DM TAK! 

Täby – shopping och vacker natur

I Täby kommun finns några av Sveriges mest populära bostadsområden som Hägernäs strand, Skarpäng och Gribbylund. Det som gör Täby till en attraktiv plats att slå sig till ro på är närheten till natur och chans att bosätta sig nära både hav och sjö.

Stockholm ligger på pendlingsavstånd samtidigt som det finns goda möjligheter till shopping i Täby Centrum. Täby kommun är en kommun i tillväxt och här finns mycket nybyggda fastigheter men även charmiga bostäder från sekelskiftet och framåt.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Med vår långa erfarenhet inom takläggning i Täby och vårt genuina intresse för hantverk och gediget arbete kan du lita på att arbete blir utfört på ett professionellt och fackmannamässigt sätt.

När du anlitar oss kommer våra välutbildade och engagerade takmontörer att leverera ett tak som håller en lång tid framöver och vi lämnar långa garantier på våra takarbeten som ett kvitto på det. Bland våra kunder finns idag många nöjda bostadsrättsföreningar som vi som vi renoverat taket hos.

Vi är experter på takrenoveringar och takläggning av betong- och tegeltak och vi stöttar gärna din bostadsrättsförening i att hitta den bästa lösningen för er fastighet.

Vi arbetar även med taksäkerhet och hjälper dig gärna med att göra ditt tak en trygg plats att var på. För dig som är fastighetsägare i Täby kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig att hålla uppsikt över taket genom årliga besiktningar och underhåll, så att taket håller sig fräscht längre medan du kan fokusera på annat.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Täby.

Fakta

Om Täby kommun

Täby är en expansiv kommun strax norr om Stockholm. Roslagsbanan, som trafikeras av SL, sammanbinder kommunen med huvudstaden och inom kommunen går flera busslinjer som förbinder kommunens olika delar med Roslagsbanan och tunnelbanan. Närheten till Arlanda kopplar samman Täby med resten av världen.

Invånare: 71 734 (2019) 
Yta: 71,22 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14