5.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Bildhuggarvägen

Takläggning utförd av DM TAK för Brf Skulptören 1, på Bildhuggarvägen 8

Takläggning

BRF

Takläggning på Bildhuggarvägen i Johanneshov.

Under en kall och snöig vinter lades taket om av våra kunniga takläggare. Ny fotränna tillverkades och monterades längs takfoten för takavvattningen på detta pyramidformade tak. Tvåkupigt lertegel lades som med sin tegelröda nyans matchar fasaden fint.

Vid takluckan monterades en gångbrygga och ett räcke, i överensstämmelse med de senaste reglerna för taksäkerhet. Gångbrygga och räcke monterades även runt skorstenar och andra delar av taket som kan behöva underhållsarbete under de kommande åren – allt för att göra det så säkert och enkelt som möjligt att beträda taket.

6.jpg
5.jpg
4-4.jpg
2-6.jpg
1-8.jpg
3-4.jpg

Vi tog hjälp av en extern konsult med anbudsförfarandet och DM TAK hade den bästa offerten. Flera i styrelsen kände till DM TAK genom att vi fått deras tidning vid tidigare tillfälle.

Mitt första intryck när jag träffade DM TAK var att de här vet vad de håller på med – och det höll i sig genom hela projektet. Otroligt seriöst och professionellt bemötande på alla plan. Genomgående bra information under projekttiden, samma kontaktperson för alla delar av projektet vilket underlättade enormt.

De visade stor flexibilitet när vi tog in en annan entreprenör för att renovera skorstenen och återkom för att fixa plåtdetaljer kring skorstenen när den var klar.
Inga konstiga tillägg på fakturan. Dök det upp något extra som behövde göras kontaktade de oss och förklarade vad och varför, precis som det ska gå till.

Jag kan verkligen rekommendera DM TAK för liknande uppdrag.

Mats Holmberg, Ordförande

Dela referenscase

Relaterade kundcase

Gul fastighet med röda tegelpannor

Sjöbjörnsvägen – Stockholm

DM TAK fick förtroendet att utföra en takomläggning på två fastigheter på Sjöbjörnsvägen i Stockholm. De nya taken fick fina tegelröda tegelpannor och ny taksäkerhet samt snörasskydd som passar fint ihop med taket. 
Ornöv 4, 132 32 Saltsjö-Boo-02 Hög

Takläggning – Ornövägen

DM TAK fick förtroendet att lägga om taket på två fastigheter på Ornövägen i i Saltsjö-Boo. Resultatet blev ett tätt tak som kommer hålla i många år. Taket fick nya gråa takpannor som passar fint med fasaden.