1-1.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Charlottenburgsvägen

Charlottenburgsvägen 30, Solna

Takläggning

BRF

Söker du en takläggare i Solna? Vi hjälper till med allt från takläggning till plåttak och takmålning!

Charlottenburgsvägen i Solna var i behov av en takomläggning där vi bland annat bytte ut undertak samt lade nya takpannor.

Huset är omgivet av lönn, tall, björk och gran och den putsade fasaden som går i grått matchar träden, och med de nya takpannorna ger fastigheten ett idylliskt intryck.

Gångbryggorna som monterades på de nödvändiga platserna gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att enkelt och säkert röra sig på taket. Där räcken är nödvändiga för att komplettera säkerheten, exempelvis framför takluckan, monterades även sådana upp. Snörasskyddet fångar upp nedglidande snö och is och gör det säkert att vistas nedanför taket även under töväder.

1-1.jpg
Dela referenscase

Relaterade kundcase

Takomläggning med återanvända takpannor

Takläggning – Nils Lövgrens väg

DM TAK fick förtroendet att utföra en takomläggning på Nils Lövgrens väg i Sköndal där de gamla takpannorna var i såpass gott skick att dom kunde återanvändas. De gamla takpannorna ger ett charmigt intryck och passar fint ihop med omgivningen. Nu är tak...
Gul fastighet med orangea lertegelpannor

Takläggning – Stockholmsvägen

Takomläggning på Stockholmsvägen i Enskede. Valet av nya takpannor landade på Vittinge tvåkupigt lertegel som passar fint ihop med fasaden. Vi monterade även ny taksäkerhet så man kan vistas på taket på ett säkert sätt.