Egilsvagen-6-Stocksund-16-inlagg.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Egilsvägen

Takläggning av DM TAK på Egilsvägen 6, Stocksund

Takläggning

BRF

Bostadsrättsföreningen Bildhuggaren 19 på Egilsvägen var i behov av en ny takrenovering. Delar av taket har en lutning på 60 grader och många av plåtdetaljerna var felaktigt utförda, vilket krävde stor skicklighet av våra takläggare. Detta uppdrag var utmanande men också roligt och har krävt hög kompetens.

Egilsvagen-6-Stocksund-16-inlagg.jpg
Egilsvagen-6-1
Egilsvagen-6-2
Egilsvagen-6-3
Egilsvagen-6-4

DM TAK fick vårt uppdrag att lägga om vårt tak på en trevåningsvilla. Taket består av tegel plus talrika invecklade plåtdetaljer, flera olika takkupor och har en komplicerad geometri.
Från företagets sida var det tydligt att man tog uppdraget på stort allvar. Imponerande var att uppleva yrkesstoltheten och arbetsglädjen hos medarbetarna.
Jag är mycket nöjd med resultatet och samarbetet och kommer att rekommendera DM TAK.

Dela referenscase

Relaterade kundcase

Takomläggning av bostadsrättsförening

Takläggning – Midsommarvägen

Takläggning - Midsommarvägen Takläggning BRF Takomläggning av två större fastigheter på Misommarvägen i Hägersten utfört av DM TAK. BRF Martallen var i behov av en takomläggning och resultatet blev orangea tvåkupiga betongpannor som passar fint ihop me...
Höghus med nya orangea takpannor

Takläggning – Klubbacken

Takomläggning på Klubbacken i Hägersten av DM TAK. Denna bostadsrättsförening var i behov att ett nytt tak och resultatet blev fina orangea takpannor som passar den gula fasaden fint. Taket är som nytt och kommer hålla i många år framöver.