2-3.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Fågelstavägen

Takläggning av DM TAK på Fågelstavägen, Bandhagen

Takläggning

BRF

På kullen ovanför Bandhagens centrum ligger Fågelstavägen och det hus som står i början av gatan har nu fått ett nytt tak. Enkupiga takpannor i tegelrött lades, och plåtdetaljer i röd plåt monterades. Valet av färger på både plåt och tegel passar perfekt med de tio skorstenarna på taket. Det sägs ibland att taket är husets femte fasad, vilket syns klart och tydligt på denna fastighet, där taket och de putsade fasaderna kompletterar varandra och ger ett elegant helhetsintryck.

En gångbrygga löper längs med nocken och gör det möjligt att säkert röra sig på taket, vilket är en nödvändighet för framtida underhållsarbetare, som exempelvis snöskottare.

Då upp- och nedstigning genom takluckan utgör ett riskabelt moment – eftersom man oftast inte är säkrad med livlina när man går genom takluckan – har ett räcke monterats framför den, helt i enlighet med de senaste säkerhetsbestämmelserna. 

4-2.jpg
3-2.jpg
2-3.jpg
1-4.jpg
Dela referenscase

Relaterade kundcase

Takomläggning av bostadsrättsförening

Takläggning – Midsommarvägen

Takläggning - Midsommarvägen Takläggning BRF Takomläggning av två större fastigheter på Misommarvägen i Hägersten utfört av DM TAK. BRF Martallen var i behov av en takomläggning och resultatet blev orangea tvåkupiga betongpannor som passar fint ihop me...
Höghus med nya orangea takpannor

Takläggning – Klubbacken

Takomläggning på Klubbacken i Hägersten av DM TAK. Denna bostadsrättsförening var i behov att ett nytt tak och resultatet blev fina orangea takpannor som passar den gula fasaden fint. Taket är som nytt och kommer hålla i många år framöver.