1-3.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Huvudstagatan

Huvudstagatan 15-19 i Solna

Takläggning

BRF

De tegelröda tvåkupiga betongpannorna på Huvudstagatan i Solna ger hela fastigheten ett lyft, och plåtdetaljer i en vackert röd nyans löper runt hela taket och ramar in det.

Taksäkerheten uppdaterades med ett så kallat vajersystem, som gör det möjligt för underhållsarbetare att snabbare kunna röra sig längs med taket, vilket så klart är lönsamt för bostadsrättsföreningen då exempelvis skottare behövs vintertid. Dessutom monterades räcken på de ställen där det behövdes, som till exempel vid takluckan. Detta gör både upp- och nedstigning genom takluckan mycket säkrare.

Snörasskyddet gör det säkrare för de boende och andra förbipasserande att röra sig under taket, då det fångar upp snö och is som eventuellt glider ner från taket.

4-1.jpg
3-1.jpg
2-2.jpg
1-3.jpg
Dela referenscase

Relaterade kundcase

Gul fastighet med röda tegelpannor

Sjöbjörnsvägen – Stockholm

DM TAK fick förtroendet att utföra en takomläggning på två fastigheter på Sjöbjörnsvägen i Stockholm. De nya taken fick fina tegelröda tegelpannor och ny taksäkerhet samt snörasskydd som passar fint ihop med taket. 
Ornöv 4, 132 32 Saltsjö-Boo-02 Hög

Takläggning – Ornövägen

DM TAK fick förtroendet att lägga om taket på två fastigheter på Ornövägen i i Saltsjö-Boo. Resultatet blev ett tätt tak som kommer hålla i många år. Taket fick nya gråa takpannor som passar fint med fasaden.