7-1.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Isjaktsgränd

Takläggning - Isjaktsgränd

Takläggning

BRF

I lugna Västertorp i Hägersten ligger Isjaktsgränd. Där kan de boende njuta av de skogsområden som ligger runt knuten, och Parkleken Lugnet, som ligger precis intill huset, är ett populärt ställe för barnfamiljer. 

Vackert tegelröda tvåkupiga betongpannor av typen ”Jönåker elegant” användes. Gångbryggor med kompletterande räcken vid takluckorna gör det säkert för takarbetare att komma upp på och förflytta sig längs med taket. Snörasskydden gör att de boende slipper oroa sig för fallande snö och is. Plåtdetaljerna, inklusive kronan på skorstenen, går i ton med takpannorna.

Tillsammans med de sandfärgade fasaderna blir det tegelröda taket extra anslående på hösten då de omgivande lövträden skiftar färg, och byggnaden ger ett intryck av att vara ett med naturen.

7-1.jpg
6-2.jpg
4-6.jpg
3-6.jpg
2-8.jpg
1-10.jpg
Dela referenscase

Relaterade kundcase

Gul fastighet med röda tegelpannor

Sjöbjörnsvägen – Stockholm

DM TAK fick förtroendet att utföra en takomläggning på två fastigheter på Sjöbjörnsvägen i Stockholm. De nya taken fick fina tegelröda tegelpannor och ny taksäkerhet samt snörasskydd som passar fint ihop med taket. 
Ornöv 4, 132 32 Saltsjö-Boo-02 Hög

Takläggning – Ornövägen

DM TAK fick förtroendet att lägga om taket på två fastigheter på Ornövägen i i Saltsjö-Boo. Resultatet blev ett tätt tak som kommer hålla i många år. Taket fick nya gråa takpannor som passar fint med fasaden.