vulteljusvagen-59-bromma-10
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Vulteljusvägen

Takläggning – Vultejusvägen

Takläggning

I Bromma fick vi inte bara göra omläggning på en förskola utan två stycken! Arbetet innebar en total omläggning som inkluderade montering av av plåtdetaljer, taksäkerhet och snörasskydd.

vulteljusvagen-59-bromma-10-1
vulteljusvagen-59-bromma-10
vulteljusvagen-59-bromma-46
Nylagda takpannor och plåtdetaljer

Jag var på plats en hel del på förskolorna och den absolut största utmaningen var att skydda barnen och ha koll på säkerheten på plats. Det var kul på ett sätt men också utmanande, jag har haft liknande ansvar tidigare men eftersom det här var en takomläggning fanns det lite mer aspekter att tänka på. I det stora hela är jag jättenöjd med arbetet, det har gått bra under arbetets gång samt att slutkund också har varit nöjd med arbetet och det är det viktigaste. 

Andreas Nilsson, Platschef Stockholm Byggkoncept

Dela artikel

Relaterade kundreferenser

Takomläggning med återanvända takpannor

Takläggning – Nils Lövgrens väg

DM TAK fick förtroendet att utföra en takomläggning på Nils Lövgrens väg i Sköndal där de gamla takpannorna var i såpass gott skick att dom kunde återanvändas. De gamla takpannorna ger ett charmigt intryck och passar fint ihop med omgivningen. Nu är tak...
Gul fastighet med orangea lertegelpannor

Takläggning – Stockholmsvägen

Takomläggning på Stockholmsvägen i Enskede. Valet av nya takpannor landade på Vittinge tvåkupigt lertegel som passar fint ihop med fasaden. Vi monterade även ny taksäkerhet så man kan vistas på taket på ett säkert sätt.