Snöskottning Stockholm

Snö på tak kan snabbt bli ett allvarligt problem. Snö och is som rasar ner kan till exempel skada bilar och i värsta fall personer. Fastighetsägaren har ansvaret när detta händer och måste se till så att tak är fria från farliga mängder snö.

Vi på DM TAK erbjuder professionellt genomförd snöskottning i Stockholm. Vi använder enbart redskap för borttagning av snö och is som inte skrapar färgen på taken. Felaktigt eller slarvigt genomfört snöröjning kan i värsta förkorta livslängden på ditt tak. Det faktum att vi på DM TAK även arbetar med takläggning och takmålning gör att vi har känsla för hur tak bör behandlas, oavsett vad det är för årstid. Det är viktigt att agera i tid när det snöar mycket. Snöskottning i Stockholm ska förebygga att det uppstår skador på taket, vilket kan hända om tyngden av snön blir för stor. Det gäller att även vara vaksam på istappar som kan växa mycket snabbt och bli farliga när snön på taket börjar smälta av solen.

Vi erbjuder takvan personal

Vi är experter på säkerhetsfrågor när det gäller takarbeten som takskottning i Stockholm. Det är en mycket viktig aspekt av arbetet. Alla arbeten på hög höjd kräver utbildad personal med pålitlig skyddsutrustning. Vid takskottning i Stockholm är det viktigt att ta hänsyn till såväl förbipasserande och dem som arbetar med snöskottning av tak. Vi har lång erfarenhet av snöskottning i Stockholm och vidtar alla de åtgärder som krävs för att vi ska kunna erbjuda snöröjning av tak under helt säkra former.

Snöskottning företag

Om du behöver hjälp med snöskottning för företag kan du teckna snöskottningsavtal med DM TAK. Vi har många bostadsrättsföreningar och fastighetsföretag bland våra kunder. Ett avtal är en lättnad för fastighetsägare som då inte själva måste göra avväganden om när det är dags för snöskottning i Stockholm. Vi kommer till er när det behövs helt enkelt.

Snöskottning Stockholm

Våra andra tjänster

Skriv till oss

DM TAK – Är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här