Takläggare Enskede

Takläggare Enskede

Vi är experter på tak i Enskede!

Överväger du att lägga ett nytt tak? Då vill vi hjälpa dig!

Livslängden på ett tak varierar allt mellan 30 till 60 år. Allt hänger på hur bra man tar hand om det, med en regelbunden koll så kan man  upptäcka eventuella skador och läckor tidigt. 

Med vår gedigna kunskap och intresse av att ständigt vilja göra takbranschen bättre så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare i just Enskede. Vi hjälper er genom hela processen, från besiktning till takrenovering och anpassar materialet efter just ditt tak!

Vi är experter på takläggning och takrenovering med betong- och tegelpannor på bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter, och har sedan starten 2001 fått många nöjda kunder bland bostadsrättsföreningar i Stockholm med kranskommuner.

Våra takmontörer har en lång erfarenhet och kunskap om olika takarbeten och takmaterial och strävar alltid efter att leverera tak av högsta kvalitet, vilket gör att vi kan lämna långa garantier till våra kunder så att de känner sig trygga och nöjda.

I Enskede har vi bland annat gjort takarbeten på dessa adresser:

Takläggare Enskede 1
Takläggare Enskede 2
Takläggare Enskede 3
Takläggare Enskede 4
Takläggare Enskede 5
Takläggare Enskede 6
Takläggare Enskede 7
Takläggare Enskede 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

Så vad kan du då som kund faktiskt förvänta dig när du anlitar oss på DM TAK? För det första så kommer våra engagerade och välutbildade montörer att leverera ett tak  till dig som kommer att hålla i många, många år.

På DM TAK tar vi vårt jobb på allra största allvar, har ett brinnande intresse för gediget hantverk och med vårt fokus på utbildning och ständiga förbättringar håller sig våra takmontörer alltid uppdaterade på nya tekniker och material.

För det andra kan du förvänta dig en smidig och trevlig arbetsprocess för dig som kund. I kontrast till branschens oseriösa aktörer har vi valt att stå för tydlighet, ärlighet och effektivitet.

DM TAK har lång erfarenhet inom takläggning med betong- och tegelpannor i Enskede och erbjuder utöver det andra tjänster för dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening.

För dig som vill ha en bättre koll på ditt tak är våra långsiktiga serviceavtal, där vi gör årliga besiktningar och underhåll av taket, ett sätt att hjälpa dig att maximera takets livslängd.

Taksäkerhet tycker vi är av största vikt och vi hjälper mer än gärna våra kunder att installera ett taksäkerhetssystem som gör taket tryggt att beträda. Vi kan allt inom tak och vilken form av takarbete du än är i behov av så står vi alltid till tjänst med vår expertis för att ta fram den optimala lösningen för just ditt tak.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Enskede

  Sedan starten 2001 har vi på DM TAK gjort många takarbeten i Enskede och de som anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar i området har blivit nöjda kunder. I Enskede finns många trevliga fastigheter från olika tidsperioder men också många flerbostadshus.

  Oavsett om det gäller bostadsrättsförening, flerbostadshus eller kommersiell fastighet, har vi erfarenheten och kompetensen att renovera taket så det passar fastighetens stil och tidsanda.
  Tveka inte att ta kontakt med oss om du söker en takläggare i Enskede.

  Enskede - charmiga och citynära villaområden

  Enskede är ett populärt bostadsområde som ligger strax söder om Stockholm. I Enskede finns flera charmiga villaområden och möjligheten att leva villalivet i samband med närheten till city har gett området dess status som ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Stockholm. Det finns även en hel del naturnära flerbostadshus i områden som Stureby och Bandhagen och Enskede, Örby och Stureby är som egna små städer med många bekvämligheter.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  DM TAK lägger nytt tak åt Brf Stora Gungans vackra tak i Enskede

  Intill Sandsborgs tunnelbanestation, ligger en fin bostadsrättsförening bestående av tre huskroppar i typisk Enskedestil byggda i början av nittonhundratalet. De tre huskropparna ”omringar” en lummig trädgård som utgör en naturlig mötesplats och fristad för föreningens medlemmar och besökare.
  Taken är så kallade mansardtak vilket ger mer användbart utrymme i lägenheterna högst upp. Takformen gör också att takmaterialet, speciellt på det branta fallet, utgör en stor del av husets karaktär. Tvåkupigt lertegel från Vittinge blev det självklara valet för Brf Stora Gungan och fick ersätta de uttjänade gamla betongpannorna.

  Takläggare Enskede 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Enskede 10
  Planterarvägen

  Bostadshus i Enskede får nytt tak av DM TAK

  DM TAK blev anlitade för att byta tak på en länga bostadshus på Planterarvägen i Enskede. Vi lade om takpannor och installerade nya grå plåtdetaljer. Resultatet blev ett ljust och behagligt intryck. Snörasskydd installerades till sist, som skyddar de boende mot eventuell nedrasande snö och is.

  Takläggare Enskede 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Noggrann takrenovering för Brf Montörens grönmärkta hus i Bromma

  Läckage i lägenheter och vattenskadad fasad var tecken på att de gamla taken hade gjort sitt på dessa grönmärkta fastigheter. Den gröna märkningen är den näst högsta klassificering på en byggnad med kulturhistoriskt värde och den ställer höga krav på materialval och finish vid en takrenovering.
  Efter en noggrann renovering av taken har bostadsrättsföreningen fått nya enkupiga lertegelpannor från Vittinge, bästa sortens underlagspapp, välkonstruerade plåtdetaljer som leder bort vattnet från taket och uppdaterad taksäkerhet för framtida takunderhåll.

  Takläggare Enskede 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Björkbacksvägen
  Takläggare Enskede 13

  Om Enskede

  Enskede tillhör Söderort och är en del av stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör som består av stadsdelarna Enskedefältet, Enskede gård, Gamla Enskede, Bandhagen, Hagsätra, Högdalen, Johanneshov, Rågsved, Stureby, Årsta (förutom Årsta holmar), Örby och Östberga. I Enskede finns goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna linje.

  Invånare: 96 916 (2019) 

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här