Takläggare Hägersten

Takläggare Hägersten

Vi är experter på tak i Hägersten

Ett tak  är det som skyddar fastigheten mot och avleder vatten i form av regn och snö. Det skyddar även bostadens fasad och ett tak med högsta kvalité som skyddar är det viktigaste för oss!

Vi på DM TAK har sedan starten av vårt företag 2001 etablerat oss starkt som en ledande takläggare inom Stockholm med omnejd genom att leverera takarbeten av högsta kvalitet med långa garantier till alla våra kunder.

Vi är specialiserade på takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor på flerbostadshus och ser till att anpassa de nya takpannorna till fastigheten och omgivningen.

Med en gedigen kunskap, lång erfarenhet och en oerhört stark vilja att ständigt förbättra vår bransch arbetar vi dagligen för att skapa trygga och täta tak för våra kunder.

Takläggare Hägersten 1
Takläggare Hägersten 2
Takläggare Hägersten 3
Takläggare Hägersten 4
Takläggare Hägersten 5
Takläggare Hägersten 6
Takläggare Hägersten 7
Takläggare Hägersten 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

När du anlitar oss på DM TAK för ett takarbete så kommer våra erfarna och engagerade takmontörer att leverera ett tak som kommer att hålla i många år framöver.

Med vår långa erfarenhet inom takläggning i Hägersten är vi ett professionellt och säkert alternativ i en bransch som tyvärr kantas av många oseriösa aktörer. Vi tar vårt arbete på största allvar och har ett genuint intresse för högkvalitativt hantverk.

Vi står för ärlighet, tydlighet och effektivitet och med ett gediget arbete och fokus på utbildning försöker vi alltid att bli ännu bättre på det vi gör. För man kan alltid bli bättre.

Vi är experterna på tegel-och betongtak och har många års erfarenhet av att lägga om tak på bostadsrättsföreningar och andra flerbostadshus.

Äger du en fastighet i Hägersten och vill ha hjälp med kontrollen av din fastighets tak så kan vi erbjuda dig långsiktiga serviceavtal där vi sköter underhållet av själva taket samt gör årliga besiktningar så att det håller sig fräscht och tätt längre.

Vi brinner även för taksäkerhet då det är väldigt viktigt och hjälper gärna våra kunder att göra taket till en säker plats att kunna vistas på när behov uppstår. Vi är experter på tak och med all vår samlade kunskap kan vi stötta din bostadsrättsförening i att hitta den bästa lösningen för just taket på er fastighet.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Hägersten

  Med åren har vi anlitats flera gånger för diverse takarbeten i Hägersten och fått fina referenser från nöjda kunder som vi utfört takläggningar och takrenoveringar hos. I Hägersten består majoriteten av bebyggelsen av flerbostadshus i olika åldrar och storlekar och vi på DM TAK vet hur man renoverar taken på dessa fastigheter med omsorg och känsla för dess stil och tidsanda. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Hägersten.

  Här är några utav de adresserna vi utfört takarbeten på:

  Hägersten - en av Stockholms populäraste närförorter

  Hägersten är en stadsdel i sydvästra delarna av Stockholms kommun. Det vackra läget längs Mälaren har gjort Hägersten till en av de mest attraktiva närförorterna till Stockholm och stadsdelen planerar att expandera stort de kommande åren. Bebyggelsen består till största del av flerbostadshus men här finns även villor och radhus. Närheten till Stockholm city och fantastisk miljö gör Hägersten till en omtyckt plats att bo på.

  Inspiration från takarbeten vi gjort i Hägersten

  Isjaktsgränd i Hägersten är nu ett med naturen

  I lugna Västertorp ligger Isjaktsgränd. Här lade vi nya betongpannor av typen ”Jönåker elegant”. Vi installerade gångbryggor med kompletterande räcken vid takluckorna som gör det säkert för takarbetare att komma upp på, och förflytta sig längs med taket. Vi installerade även snöras skydden så att de boende slipper oroa sig för fallande snö och is. Plåtdetaljerna, inklusive kronan på skorstenen, går i ton med takpannorna. Resultatet blev kanon och de tegelröda taket blir extra anslående på hösten då de omgvivande lövträden skiftar färg, och byggnaden ger ett intryck av att vara ett med naturen.

  Takläggare Hägersten 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Hägersten 10
  Klubbacken

  Omfattande takrenovering för BRF Källarbacken i Hägersten

  På Klubbacken 22 uppe på en höjd med utsikt över Mälaren, utförde vi en omfattande takrenovering för BRF Källarbacken. På bilden ser man hur de tegelröda takpannorna och de mörkbruna plåtdetaljerna går i harmoni med husets sandfärgade fasad, och snörasskydd längs med hela takfoten skyddar de boende under töväder. Vi installerade även gångbryggan med räcke, som nu kompletterar säkerheten och gör det möjligt för takarbetare att tryggt röra sig uppe på taket för framtida underhållsarbeten.

  Takläggare Hägersten 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  BRF Obligationen - takrenovering och byten av takstolstassar på fastighet från 1945

  Uppe på en höjd i Hägersten ligger BRF Obligationen, en äkta bostadsrättsförening med 30 lägenheter. I närheten finns parker, och man finner även inom- och utomhusbad inom gångavstånd. Ett antal takstolstassar på huset hade ruttnat och behövde bytas ut. Vi utförde en omfattande takrenovering och slutresultatet blev fantastiskt.

  Takläggare Hägersten 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Hägersten 13
  Takläggare Hägersten 14

  Om Hägersten kommun

  Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms Kommun som gränsar till stadsdelar som Midsommarkransen, Aspudden, Hägerstensåsen, Gröndal och Ekerö. Det finns goda kommunikationsmöjligheter att resa till Hägersten med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.

  Invånare: 9 959(2019) Yta: 193 hektar

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här