Takläggare Hägersten

Takläggare Hägersten 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggare Hägersten

Vi är experter på tak i Hägersten

Söker du en noggrann och pålitlig takläggare i Hägersten? Då har du hittat rätt! Vi på DM TAK har sedan starten 2001 etablerat oss som en ledande takläggare i Stockholm med omnejd genom att leverera takarbeten av högsta kvalitet med långa garantier till våra kunder. Vi är specialiserade på takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor på flerbostadshus och arbetar med fastigheter i olika åldrar och storlekar.
Med gedigen kunskap, lång erfarenhet och en vilja att ständigt förbättra vår bransch arbetar vi dagligen för att skapa trygga och täta tak för våra kunder.

Takläggare Hägersten 2
Takläggare Hägersten 3
Takläggare Hägersten 4
Takläggare Hägersten 5
Takläggare Hägersten 6
Takläggare Hägersten 7
Takläggare Hägersten 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

När du anlitar DM TAK för ett takarbete kommer våra erfarna och engagerade takmontörer se till att leverera ett tak som kommer att hålla i många, många år framöver. Med vår långa erfarenhet inom takläggning i Hägersten är vi ett professionellt och säkert alternativ i en bransch som kantas av många oseriösa aktörer. Vi tar vårt arbete på största allvar och har ett genuint intresse för högkvalitativt hantverk. Vi står för ärlighet, tydlighet och effektivitet och med gediget arbete och fokus på utbildning försöker vi ständigt att bli ännu bättre på det vi gör.

Vi är experter på tegel-och betongtak och har många års erfarenhet av att lägga om tak hos bostadsrättsföreningar och andra flerbostadshus. Äger du en fastighet i Hägersten och vill ha hjälp med kontrollen av din fastighets tak kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi sköter underhållet av taket samt gör årliga besiktningar så att ditt tak håller sig fräscht och tätt längre. Vi brinner för taksäkerhet och hjälper gärna våra kunder att göra taket till en säker plats att vistas på. Vi är experter på tak och med vår samlade kunskap kan vi stötta din bostadsrättsförening i att hitta den bästa lösningen för just taket på er fastighet.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Hägersten

  Med åren har vi anlitats flera gånger för diverse takarbeten i Hägersten och fått fina referenser från nöjda kunder som vi utfört takläggningar och takrenoveringar hos. I Hägersten består majoriteten av bebyggelsen av flerbostadshus i olika åldrar och storlekar och vi på DM TAK vet hur man renoverar taken på dessa fastigheter med omsorg och känsla för dess stil och tidsanda. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Hägersten.

  Hägersten - en av Stockholms populäraste närförorter

  Hägersten är en stadsdel i sydvästra delarna av Stockholms kommun. Det vackra läget längs Mälaren har gjort Hägersten till en av de mest attraktiva närförorterna till Stockholm och stadsdelen planerar att expandera stort de kommande åren. Bebyggelsen består till största del av flerbostadshus men här finns även villor och radhus. Närheten till Stockholm city och fantastisk miljö gör Hägersten till en omtyckt plats att bo på.

  Inspiration från takarbeten vi gjort i Hägersten

  Isjaktsgränd i Hägersten är nu ett med naturen

  I lugna Västertorp ligger Isjaktsgränd. Här lade vi nya betongpannor av typen “Jönåker elegant”. Vi installerade gångbryggor med kompletterande räcken vid takluckorna som gör det säkert för takarbetare att komma upp på, och förflytta sig längs med taket. Vi installerade även snöras skydden så att de boende slipper oroa sig för fallande snö och is. Plåtdetaljerna, inklusive kronan på skorstenen, går i ton med takpannorna. Resultatet blev kanon och de tegelröda taket blir extra anslående på hösten då de omgvivande lövträden skiftar färg, och byggnaden ger ett intryck av att vara ett med naturen.

  Takläggare Hägersten 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Hägersten 10
  Takläggare Hägersten 11

  Omfattande takrenovering för BRF Källarbacken i Hägersten

  På Klubbacken 22 uppe på en höjd med utsikt över Mälaren, utförde vi en omfattande takrenovering för BRF Källarbacken. På bilden ser man hur de tegelröda takpannorna och de mörkbruna plåtdetaljerna går i harmoni med husets sandfärgade fasad, och snörasskydd längs med hela takfoten skyddar de boende under töväder. Vi installerade även gångbryggan med räcke, som nu kompletterar säkerheten och gör det möjligt för takarbetare att tryggt röra sig uppe på taket för framtida underhållsarbeten.

  Takläggare Hägersten 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  BRF Obligationen - takrenovering och byten av takstolstassar på fastighet från 1945

  Uppe på en höjd i Hägersten ligger BRF Obligationen, en äkta bostadsrättsförening med 30 lägenheter. I närheten finns parker, och man finner även inom- och utomhusbad inom gångavstånd. Ett antal takstolstassar på huset hade ruttnat och behövde bytas ut. Vi utförde en omfattande takrenovering och slutresultatet blev fantastiskt.

  Takläggare Hägersten 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Hägersten 14
  Takläggare Hägersten 15

  Om Hägersten kommun

  Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms Kommun som gränsar till stadsdelar som Midsommarkransen, Aspudden, Hägerstensåsen, Gröndal och Ekerö. Det finns goda kommunikationsmöjligheter att resa till Hägersten med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.

  Invånare: 9 959(2019) Yta: 193 hektar

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggare Hägersten 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här