Takläggare Lidingö

Takläggare Lidingö

Vi är experter på tak i Lidingö

Börjar taket att se slitet ut? Då kan det vara rätt tid för inspektion att se över om det finns ett behov av en ny takläggning. Med gedigen kunskap och vår ständiga vilja att göra takbranschen bättre har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare på Lidingö. Vi hjälper er med att lägga ett nytt och tätt tak som skyddar fastigheten från regn och snö.

Sedan starten 2001 har vi blivit specialister på tegel- och betongtak på flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter och vi har med åren fått många nöjda kunder i och runt Stockholm.


Våra takmontörer strävar alltid efter att leverera tak av högsta kvalitet till våra kunder – vilket innebär att vi kan lämna långa garantier på våra utförda takarbeten och det gör oss väldigt glada.

Takläggare Lidingö 1
Takläggare Lidingö 2
Takläggare Lidingö 3
Takläggare Lidingö 4
Takläggare Lidingö 5
Takläggare Lidingö 6
Takläggare Lidingö 7
Takläggare Lidingö 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

När du anlitar oss för ett takarbete kan du lita på att ditt nya tak kommer att hålla i många, många år. Våra takmontörer är engagerade och välutbildade och har lång erfarenhet av takläggning med tegel- och betongpannor på Lidingö.

Vi vet att, för att bli bäst på det man gör så är det hårt arbete, kontinuerlig utbildning och en brinnande passion som gäller. Stoltheten över vårt hantverk är det som driver oss och genom att fokusera på ärlighet, tydlighet och effektivitet i vårt arbete står vi upp mot oseriösa aktörer i branschen. 

Äger du en fastighet eller är medlem i en bostadsrättsförening på Lidingö och vill ha bättre koll på takets skick? Då kan vi på DM TAK erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll – vilket medför att taket får en längre livslängd.

Taksäkerhet är ett annat område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna till att ta fram ett taksäkerhetssystem som gör ditt tak säkert att beträda vid behov. Med vår samlade expertis hittar vi de bästa lösningarna för just ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Lidingö

  DM TAK har under årens gång utfört många takläggningar och takrenoveringar hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar på Lidingö.

  DM TAKs VD David Frykman är själv uppvuxen på Lidingö och därför faller det naturligt att det finns en förkärlek till fastigheterna på Lidingö. På ön finns en stor variation av bebyggelse med flerbostadshus och fastigheter i många olika stilar och från flera olika tidsperioder.

  Oavsett om du behöver hjälp med att lägga nytt tak på bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller kommersiella fastigheten,  så har vi på DM TAK kunskapen och erfarenheten att renovera taket så det passar fastigheten och håller för framtiden.
  Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare på Lidingö. 

  Lidingö - den natursköna staden som har allt

  Lidingö är en populär kommun att slå sig till ro i, med sin fantastiska natur och närheten till Stockholm, samtidigt som det på ön finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva.

  Förutom själva tätorten Lidingö finns flera småorter runt om på ön och det finns många ståtliga villor och trevliga flerbostadshus från olika tidsperioder.
  På Lidingö finns goda möjligheter till friluftsliv och fritidsaktiviteter och Lidingöloppet som hålls årligen är utsett till världens största terränglopp och är en del av En svensk klassiker.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Svartviksvägen

  Brf Diamantborren i Bromma får nytt tak

  På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak inklusive nytt takavvattningssystem.
  De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer går i fullständig harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går medlemmar och besökare säkert intill fastigheten vid töväder vintertid.

  En svårslagen vy på Lidingö

  För att efterlikna de gamla flacka lertegelpannorna som låg på denna fastighet så valdes falsat lertegel från Höjslev. Lerteglet är unikt med en platt dal och passande kallas för flacktegel. Med speciella rostfria krokar spänns pannor som måste fästas in fast, som extra skydd om det blåser starkt nära vattnet.
  De snarlika pannorna på grannbyggnaden i komplexet som drivs av Lovik Hotell & Konferens, matchar pannorna på det nylagda taket.
  Tidsenliga snörasskydd av tre rör monterades längs takfoten till sist.

  Takläggare Lidingö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Lidingö 10
  Brantingsgatan

  Minifast AB anlitar DM TAK för takrenovering på fastighet i Gärdet

  De enkupiga lertegelpannorna går fint ihop med den gula nyansen i den putsade fasaden, och färgen på balkongerna.
  Fotrännan i svart plåt framhäver det orangea takteglet.  Den svarta skorstenen står vid nocken och tankarna leder en tillbaka till fotografier från 40-talet då kontrasterna mellan ljust och mörkt var det som skapade de vackra Stockholmshusen. 
  Taksäkerheten inkluderar en gångbrygga längs med taknocken och ett räcke som gör det säkrare att ta sig upp och ner genom takluckan. Förutom att fotrännan fungerar som ett skydd mot snöras så monterades ett extra snörasskydd för att göra trottoarens trafikanter säkra på vintrarna

  Takläggare Lidingö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Tätt tak på Gärdets höga höjd

  Högst upp på Rindögatan ligger en av Skogas fastigheter med vy utöver gärdet och hela vägen bort till Kungstornen.
  Taket var i stort behov av byte. Fastigheten som byggdes 1938 blev som ny med de enkupiga tegelpannor och matchande röda plåtdetaljer. Gångbryggan och takstegen gör det möjligt för underhållsarbetare att enkelt röra sig över taket.
  Den röda fotrännan ramar in det valmade taket som blir den vackraste av hattar på en klassisk skönhet.

  Takläggare Lidingö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Lidingö 13
  Takläggare Lidingö 14

  Om Lidingö kommun

  Lidingö kommun ligger öster om Stockholm och utgörs förutom av Lidingö även av andra omkringliggande öar och ögrupper som Fjäderholmarna, Storholmen och Svanholmen. Från Stockholm tar du dig enkelt till Lidingö både med bil över Lidingöbron eller SL-trafkerade Lidingöbanan.

  Invånare: 48 149 (2019) Yta: 51,05 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här