Takläggare Sollentuna

Takläggare Sollentuna 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggare Sollentuna

Vi är experter på tak i Sollentuna!

Är det dags att renovera taket? Då har du hittat rätt! DM TAK är den prisbelönta takläggaren som med gedigen kunskap om takläggning och ständigt driv för att göra branschen bättre blivit en ledande takläggare av tegel-och betongtak i Sollentuna. Sedan starten 2001 har vi erbjudit tjänster inom takläggning till bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd och levererat tak av högsta kvalitet och med långa garantitider till våra kunder. Med bred kunskap om olika takarbeten kommer våra erfarna och duktiga takmontörer se till att du som kund hos blir garanterat nöjd.

Takläggare Sollentuna 2
Takläggare Sollentuna 3
Takläggare Sollentuna 4
Takläggare Sollentuna 5
Takläggare Sollentuna 6
Takläggare Sollentuna 7
Takläggare Sollentuna 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

Hur har vi på DM TAK år efter år kunnat få nöjda kunder i Sollentuna? Vi tar vårt arbete på största allvar och har ett gediget intresse för hantverk och jobbar varje dag för att bli bäst på det vi gör. Med fokus på utbildning och ständigt förbättringsarbete håller sig våra takmontörer uppdaterade på den senaste tekniken och nya material. Vi värdesätter också att du som kund hos oss ska känna dig trevligt bemött och få en positivt upplevelse av hela arbetsprocessen, från första kontakten till färdigt tak.

DM TAK har lång erfarenhet av takrenovering och takläggning med tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Sollentuna. För fastighetsägare som vill ha noggrann uppsikt över sitt tak erbjuder vi långsiktiga serviceavtal som inkluderar årliga besiktningar och underhåll av taket så att vilket gör att det håller sig fräscht längre. Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig mer än gärna att installera ett taksäkerhetssystem på ditt tak så att det blir säkert att vistas på. Våra engagerade och välutbildade takmontörer kan allt inom tak och vi hjälper med glädje våra kunder med vår expertis för att hitta den bästa lösningen för taket.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Sollentuna

  I Sollentuna finns en stor variation av fastigheter, allt från charmiga gamla villor, till trevliga flerbostadshus och större fastigheter för kommersiellt bruk. Oavsett om det avser bostadsrättsförening, flerbostadshus eller kommersiell fastighet, så har vi kompetensen och erfarenheten att renovera ditt tak!
  DM TAK har med åren gjort många takläggningar och takrenoveringar i Sollentuna och fått många nöjda kunder. Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Sollentuna.

  Sollentuna - en grönskande pärla nära city

  Sollentuna kommun ligger norr om Stockholm och är en naturskön plats med flera naturreservat och sjöar med fina badstränder. Här finns omtyckta bostadsområden som Helenelund, Edsviken och Vaxmora. I Sollentuna finns allt och förutom möjlighet till friluftsliv finns även ett stort kulturutbud för både vuxna och barn samt goda möjligheter att utöva olika former av idrott. I kommunens finns flera köpcentrum och affärer av olika slag samtidigt som Stockholm ligger på pendlingsavstånd.

  Inspiration från takarbeten vi gjort i Sollentuna

  En av Helenlundsskolans byggnader i Sollentuna får en takomläggning

  På Sollentunavägen 68 ligger Helenelundsskolan. DM TAK anlitades för att lägga om taket på en av skolans byggnader. Här var det viktigt att prioritera säkerheten för skolbarnen.
  Det vackra Lerteglet återanvändes, snörasskydd av typen 3-rör installerades, som fångar upp snö och is som glider nedför taket vid töväder – extra viktigt eftersom det ligger en skolgård precis nedanför.

  Takläggare Sollentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Sollentuna 10
  Takläggare Sollentuna 11

  Komplett takrenovering i norra Sollentuna

  Skolans matsal och kök hade börjat läcka. Taket på köket har sedan skolan byggdes på femtiotalet, haft exklusiva svarta glaserade tegelpannor och så skulle det fortsätta för att matcha taken på de övriga byggnaderna på Häggviksskolan.
  Mellan kök och byggnad för klassrum finns matsalen som var belagd med enkelfalsad plåt.
  DM TAK lade om taken på både kök och skolmatsal för att få slut på läckagen.
  I och med omläggningen uppdaterades taksäkerheten så att takservice kan utföras och tillträde till köksfläkt på taket kan nås på ett säkert sätt Snörasskydd hindrar snö och is från att glida ned på skolbarn och personal på marken när det töar.

  Takläggare Sollentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Charmiga vita radhus i Sollentuna får ett lyft med nytt tak

  Mellan sjöarna Edssjön och Norrviken ligger Allévägen i Sollentuna. De charmiga vita radhusen på Allévägen får ett lyft med ett nytt tak. Det sägs ibland att taket är husets femte fasad, och dessa hus är ett tydligt exempel på det. Husets konstruktion gör att takytan är iögonfallande, så ett högkvalitativt och vackert tak är så klart ett måste. Klassiska Vittinge tvåkupiga takpannor i tegelrött gör att dessa hus får den estetiska framtoning de förtjänar, och plåt detaljerna i vitt och svart sätter pricken över i:et.

  Takläggare Sollentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Sollentuna 14
  Takläggare Sollentuna 15

  Om Sollentuna

  Sollentuna kommun är en del av Stockholms län och ligger i de södra delarna av Uppland. I Sollentuna finns goda kommunikationsmöjligheter med E4 som korsar kommunen, tågtrafik på Ostkustbanan och flera stopp i SL:s pendeltågstrafik samtidigt som Arlanda flygplats ligger på pendlingsavstånd.

  Invånare: 73 660 (2019) Yta: 57,96 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggare Sollentuna 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här