Takläggare Spånga

Takläggare Spånga

Vi är experter på tak i Spånga!

Letar du efter skicklig en takläggare i Spånga? Då har du hittat rätt! Med vår gedigna kunskap om takläggning och ständiga driv för att förbättra takbranschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare i Stockholm med omnejd.

Sedan starten 2001 har våra takmontörer levererat högkvalitativa takarbeten till bostadsrättsföreningar i och runt om Spånga och vi har genom åren blivit experter på tegel-och betongtak. Vår kompetens och långa erfarenhet inom takläggning gör att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Takläggare Spånga 1
Takläggare Spånga 2
Takläggare Spånga 3
Takläggare Spånga 4
Takläggare Spånga 5
Takläggare Spånga 6
Takläggare Spånga 7
Takläggare Spånga 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

DM TAK är specialister på takläggning med betong och tegelpannor i Spånga och när du anlitar oss kommer våra välutbildade och engagerade leverera ett snyggt och tätt tak som kommer att hålla i många, många år framöver.

Då det finns en del opålitliga aktörer i takbranschen har vi valt att stå för tydlighet, ärlighet och effektivitet – vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss och känna sig väl bemötta från första kontakt till färdigt tak.

Vi brinner för det vi gör och har ett gediget intresse för hantverk och dedikerat arbete och med vårt fokus på utbildning och förbättringsarbete arbetar vi dagligen för att bli bäst på det vi gör.

Vi på DM TAK har lång erfarenhet av takarbeten på flerbostadshus och hos bostadsrättsföreningar. En tjänst som är uppskattad hos våra kunder som vill ha noggrann uppsikt över sitt tak är våra långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll och på så sätt maximerar takets livslängd.

Taksäkerhet är ett område som vi tycker är mycket viktigt och vi hjälper gärna våra kunder att installera ett taksäkerhetssystem så att taket blir en trygg plats att vistas på. Oavsett vad för typ av takarbete du är ute efter kan vi med vår långa erfarenhet och expertis hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Spånga

  DM TAK har under årens lopp utfört många takarbeten i Spånga och mottagit fina referenser från nöjda kunder som har anlitat oss för takrenovering och takläggning i området.

  I Spånga finns alla former av fastigheter och oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, flerbostadshus, kommersiell fastighet eller en industrifastighet kan våra takmontörer ombesörja att fastigheten får ett funktionellt och vällagt tak.
  Tveka inte att höra av dig till oss om du letar efter en takläggare i Spånga.

  Spånga– en hemtrevlig pärla i västerort

  Spånga är ett omtyckt område väster om Stockholm som lockar både med villaområden, lägenheter och jobbmöjligheter. Naturen finns alltid nära inpå i Spånga i form av parker, trädgårdar och skogsområden som ger möjlighet för motion, utflykter och rekreation.

  I Spånga finns skolor, primärvård och livsmedelsbutiker alltid nära, samtidigt som Stockholm city med dess stora utbud av allt ligger tätt intill.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Charmiga och färggranna hus i Spånga får sig ett lyft med nytt tak

  Brf Solhemsängen i Spånga är en bostadsrättsförening med 72 lägenheter. Husen är charmiga och färggranna.
  DM TAK anlitades för att byta tak på samtliga hus på Ankarsrumsgatan 1-55. Jobbet gick ut på att sätta dit nya tvåkupiga takpannor, inskjutna gavelbeslag, svart plåt runt kupor och runt skorstenarna, med vackert välvda omegahuvar. Snörasskydd av typen 3-rör, som skyddar de boende mot eventuell nedrasande snö och is.

  Takläggare Spånga 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ankarsrumsgatan
  Takläggare Spånga 10

  Brf Lützengatan 5 anlitar DM TAK för komplett takrenovering

  Ett stenkast från Fältöversten på Östermalm ligger denna vackra byggnad. Mot gården taktaket plåttäckt med mörkröd plåt. Mot gatan är taket täckt med kopparbrun plåt med inslag av lertegel av exklusiv modell KDN VH naturröd.
  De relativt små falsade tegelpannorna passar bra när så små partier utgör ytor med tegelpannor mellan de plåttäckta kuporna. Passformen och tegelpannornas falsar gör pannan perfekt för innerstadsmiljö. Det här taket är en konung längs den korta kullerstensgatan.
  Taket ger ett iögonfallandeintryck med små torn, takkupor och med en snygg övergång övre takfallet till ett brantare takparti som slutar med en så kallad gesimsränna

  Takläggare Spånga 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Brf Sagoboken anlitar DM TAK för takrenovering i Bromma

  DM TAK fick i uppdrag att utföra en takrenovering i Bromma, för Brf Sagoboken 11. Fastigheten är byggd 1929 och har en putsad fasad som går i gult och blått. Taket är valmat och har ett vackert taktegel från Vittinge. De välvda fönsterbågarna som öppnas mot allén, sitter parvis i de tegelröda fönsterkuporna. De skiftande färgerna i naturmaterialet från lerteglet går i harmoni med de röda plåtdetaljerna och de välvda kuptaken som sticker ut från taket alldeles intill träden ger en känsla av att hemmet är ett med naturen.

  Takläggare Spånga 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ålstensgatan
  Takläggare Spånga 13

  Om Spånga

  Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde som ligger i de västra delarna av Stockholms kommun, även kallat västerort. Stadsdelsområdet består av områden som Bromsten, Flysta, Solhem, Lunda och Sundby. Från Stockholm city reser du snabbt och enkelt till Spånga med SL:s pendeltåg.

  Invånare: 39 082 (2014) Yta: 12,85 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här