Takläggare Strängnäs

Takläggare Strängnäs

Vi är experter på tak i Strängnäs!

Är det dags att renovera taket? Då har du hittat rätt! Med gedigen kunskap och erfarenhet och ständigt driv för att förbättra takbranschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Stockholm och omgivande kommuner.

Med åren har takläggningar med betong-och tegelpannor blivit vårt expertområde och i Strängnäs har vi många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar bland våra nöjda kunder. Då våra skickliga takmontörer alltid strävar efter att leverera tak av högsta kvalitet kan vi lämna långa garantier på våra utförda takarbeten.

Takläggare Strängnäs 1
Takläggare Strängnäs 2
Takläggare Strängnäs 3
Takläggare Strängnäs 4
Takläggare Strängnäs 5
Takläggare Strängnäs 6
Takläggare Strängnäs 7
Takläggare Strängnäs 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

Vi vet att takbranschen kantas av en hel del oseriösa aktörer och därför har vi på DM TAK valt att stå upp för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Vi har ett brinnande intresse för det vi gör och tar vårt arbete på största allvar och genom hårt arbete, fokus på utbildning och ständiga förbättringar arbetar våra skickliga och engagerade takmontörer för att lägga tak som håller i många år framöver.

Vi har lång erfarenhet av takrenoveringar och takläggningar med tegel- och betongpannor på alla sorters fastigheter oavsett ålder, skick eller storlek.

Äger du en fastighet i Strängnäs? Eller är du medlem i en bostadsrättsförening? Eftersom det kan vara svårt att som lekman bedöma skicket på taket och vilken form av underhåll som krävs erbjuder vi långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och sköter underhåll av taket så att det kan hålla sig tätt och fräscht längre.

Taksäkerhet är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna våra kunder att installera ett taksäkerhetssystem. Oavsett vilket takarbete du behöver så hjälper vi gärna till med vår expertis för att hitta den bästa lösningen för din fastighet!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Strängnäs

  Sedan starten 2001 har vi på DM TAK utfört många takläggningar och takrenoveringar i Strängnäs och fått många fina referenser från nöjda kunder.

  I Strängnäs finns många äldre hus med mycket charm och karaktär och vi har kunskapen och erfarenheten att med moderna tekniker omsorgsfullt renovera taket på dessa fastigheter, med känsla för den tidstypiska stilen.Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Strängnäs.

  Strängnäs – charmigt och naturnära i Mälardalen

  Strängnäs är en riktig liten pärla mitt i Mälardalen, beläget mellan Eskilstuna och Södertälje. Staden har en charmig gammaldags stadskärna med många fina, historiska byggnader där domkyrkan spelar en central roll i stadsbilden.

  Läget vid Mälarens södra strand ger staden ett attraktivt läge och gör att staden lever upp under sommarmånaderna med båtliv och restaurangliv i Västervikshamnen och sol och bad på strandbadet på Visholmen. I natursköna Strängnäs finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva som skola, primärvård och butiker samtidigt som Stockholm finns på pendlingsavstånd.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Valkyriavägen 7 Sundbyberg får ett rejält lyft med nytt tak från DM TAK​

  Valkyriavägen 7. Ett ovanligt pulpettak med 7 separata och parallella takfall (takytor) på ena sidan, och 3 på den andra sidan. Tegelröda betongpannor lades och ljusgula plåtdetaljer monterades. Både pannorna och plåten harmonierar fint med fasadens gulaktiga tegelstenar.
  Något som saknades tidigare var, så taksäkerhetsdetaljer monterades, vilka uppfyller alla de senaste säkerhetsbestämmelserna. Dessa säkerhetsdetaljer innefattar takstegar, gångbryggor och räcken, som alla är i stålgrått och därför perfekt matchar plåtarna över husets balkonger.
  Vid de tre takluckorna och två fasadluckorna sattes räcken upp, för att göra det säkert att beträda taket för service och underhåll.

  Takläggare Strängnäs 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Valkyriavägen
  Brandstationen Bromma

  Gamla Brandstationen i Bromma - Hundraåring pånyttfött​

  Den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915 och DM TAK anlitades för att utföra en grundlig takrenovering och återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer.
  Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm.
  Slutligen så installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert sätt.

  Takläggare Strängnäs 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Fastighet på Västerledstorget i Bromma, får ett fantastiskt lyft med nytt tak från DM TAK

  På Västerledstorget 4 ligger ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad med stilrena vita skorstenar. DM TAK fick i uppdrag för att genomföra en takrenovering med tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer som passar fantastiskt bra ihop, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna.
  Slutligen installerades en solid taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
  Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

  Takläggare Strängnäs 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Västerledstorget
  Takläggare Strängnäs 12

  Om Strängnäs kommun

  Strängnäs ligger i Södermanlands län och ligger invid Mälaren. Strängnäs är centralort i kommunen med samma namn och ligger cirka 90 kilometer från centrala Stockholm. Man pendlar enkelt med tåg till huvudstaden, då sträckan trafikeras med flera avgångar dagligen.

  Invånare: 14 309 (2019) Yta: 716 ha

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här