Takläggning Nacka

Takläggning Nacka

Vi är specialister på tak i Nacka!

Ett tak som är välvårdat med bra kvalité håller i flera generationer men det kan inte hålla för alltid, till slut så kommer det börja synas tecken på slitage och då är det aktuellt för en inspektion av taket.

Går du i tankarna att lägga om taket så har du definitivt hittat rätt! Vi på DM TAK har med våran breda kunskap om tak och en ständig vilja att göra takbranschen bättre blivit en ledande takläggare i Stockholms län och angränsande kommuner.

Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar som fastighetsägare och våra duktiga och erfarna takmontörer har gedigen kunskap om takarbeten och är specialiserade på tegel- och betongtak på bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Anlitar du oss som din takläggare kommer du att få ett tak av högsta kvalitet, med en lång garanti.

Takläggning Nacka 1
Takläggning Nacka 2
Takläggning Nacka 3
Takläggning Nacka 4
Takläggning Nacka 5
Takläggning Nacka 6
Takläggning Nacka 7
Takläggning Nacka 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

Vi tar takläggning på största allvar och eftersom att vi dessutom utbildar all vår personal och ständigt förbättrar våra arbetsprocesser så kan vi på så sätt hålla en hög nivå på våra takarbeten.

Vårt högkvalitativa arbete, tillsammans med vår passion för hantverk och det hårda arbetet har gjort att vi blivit ett flerfaldigt prisbelönt takläggarföretag. Vi har valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i en bransch där det tyvärr finns en hel del oseriösa spelare.

Med snart 20 år bakom oss som företag inom takläggning så har vi samlat på oss gedigen kunskap om takläggning med tegel-och betongpannor i Nacka, och våra engagerade och välutbildade takmontörer arbetar varje dag för att lägga tak som håller i många år framöver. 

Behöver din bostadsrättsförening eller fastighet i Nacka hjälp med en takläggning? Oberoende av skick eller ålder på fastigheten så kan vi på DM TAK hjälpa dig med vår expertis.

Taksäkerhet är ett av våra fokusområden som innebär att vi hjälper till att göra taket på din fastighet en säker plats att vara på. Vi vet hur viktigt det är att kontinuerligt kontrollera sitt tak, så därför erbjuder vi långsiktiga serviceavtal där vi kommer och gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll – så att ditt tak håller och kan hålla sig tätt och fräscht en längre tid.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Nacka

  Sedan starten 2001 har vi utfört flera takarbeten i Nacka och fått många nöjda kunder bland bostadsrättsföreningar i området. I Nacka finns en stor variation av fastigheter och olika bostadsområden och industriområden från olika tidsperioder – allt från charmiga sekelskiftesvillor med ett härligt läge intill vattnet till kommersiella fastigheter som Nacka Forum.

  Vi på DM TAK har kunskapen och erfarenheten att ta fram den bästa lösningen för ditt tak oavsett fastighetens ålder, storlek eller skick. Tveka inte att kontakta oss när du vill ha hjälp med takläggning i Nacka.

  I Nacka har vi bland annat gjort arbeten på dessa adresser:

  Erstavik

  Augustendalsvägen

  Björkbacksvägen

  Nacka – med skogen och havet runt hörnet

  Nacka kommun är en av de kommuner som växer snabbast, både i landet och i Stockholm län. I kommunen finns flera omtyckta bostadsområden som Järla Sjö, Boo Gård, Saltsjö-Duvnäs och de smått ikoniska Solsidan och Saltsjöbaden.

  I Nacka finns det 13 naturreservat och nästan var du än befinner dig så är det nära till vatten i form av sjöar och hav. Här finns allting nära till hands, samtidigt som man enkelt och snabbt kan ta sig till Stockholms city.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Brf Lützengatan 5 anlitar DM TAK för komplett takrenovering

  En fotränna monterades, eftersomen vanlig hängränna inte skulle passat med byggnadensålder och stil. Denna fotränna fångar upp regnvatten och leder det vidare till en gesimsränna, och från denna gesimsränna leds vattnet ned i ett stuprör.
  Enkupiga tegelröda betongpannor lades, som passar fint ihop med den bruna plåten. Allt görs för att taket ska behålla sin klassiska stil.Flera takkupor och två frontespisar i ovanlig stil. Resultatet blev fantastiskt bra.

  Takläggning Nacka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggning Nacka 10
  Svartviksvägen

  Brf Diamantborren i Bromma får nytt tak

  På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak av DM TAK, inklusive nytt takavvattningssystem.
  Tegelröda takpannor och plåtdetaljer lades dit, och går i fullständig harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna.
  Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går man numera säkert intill fastigheten vid töväder.

  Takläggning Nacka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Putsad fasad i Solna får nytt tak av DM TAK

  På Charlottenburgsvägen 30 står en putsad fasad i grått om given av lönn, tall, björk och gran, och ägs av Brf Framnäs 5. 
  DM TAK tog på sig uppdraget att byta takget.
  Gångbryggorna som monterades på de nödvändiga platserna gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att enkelt och säkert röra sig på taket. Där räcken är nödvändiga för att komplettera säkerheten, exempelvis framför takluckan, monterades även sådana.
  Snörasskyddet som installerades till sist, fångar upp nedglidande snö och is och gör det säkert att vistas nedanför taket även under töväder. Resultatet blev toppen!

  Takläggning Nacka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Charlottenburgsvägen
  Takläggning Nacka 13

  Om Nacka Kommun

  Nacka kommun är en kommun som växer stadigt och som ligger i landskapen Södermanland och Uppland. Pendlare reser enkelt med busstrafik till och från Slussen eller via Saltsjöbanan, och år 2026 beräknas tunnelbanan vara utbyggd till Nacka.

  Invånare: 105 130 (2019) Yta: 128,83 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här