Takmålning i Stockholm

Vi utför allt från små till riktigt stora jobb inom takmålning i Stockholm. Det är färgen som skyddar ett plåttak från att rosta. Ett plåttak kan hålla i 100 år om det sköts på rätt sätt. Regelbunden underhållsmålning och borttagning av eventuell påväxt är viktigt om du inte vill behöva byta ett plåttak i förtid. Ett tak i bra skick höjer värdet på fastigheten.

Ett tryggt alternativ

Vi på DM TAK har spetskompetens när det gäller målning av plåttak och är ett av de mest anlitade företagen när det gäller takmålning i Stockholm. Be oss gärna om referenser från våra tidigare arbeten på tak som liknar ditt projekt.

Vi är ett tryggt alternativ för dig som vill få ett tak målat med perfekt resultat. En av våra styrkor är att vi även arbetar med plåtslageri och omläggning av plåttak. Efter att ha inspekterat ert tak och lyssnat på era önskemål kan vi bedöma om ommålning av taket är det bästa alternativet för er.

Med takmålning blir taket som nytt

Ett nymålat tak ser ut som om det vore nylagt och färgen ger ett utmärkt skydd mot regn, fukt, snö, UV-strålning och påväxt. Att måla taket innebär att dess livslängd ökar med åtskilliga år. Efter en ommålning kan den investering det innebär att lägga om taket skjutas på framtiden. Vi ser vilket färgsystem som ska användas utifrån det befintliga underlaget och ger lång garanti på vårt arbete. Att välja rätt kulör är viktigt då taket spelar stor roll för det visuella intrycket.

Takmålning bland Stockholms takåsar

Föregående
Nästa

Våra andra tjänster

God kommunikation är viktigt för ett bra resultat

För oss är det mycket viktigt att ha bra kommunikation med våra kunder genom hela projektet. Du får en kontaktperson som kan svara på dina frågor och vi är måna om att hålla oss inom överenskomna tidsramar. Vi tar ansvar för städning och har full respekt för att vår arbetsplats ofta är andra människors hem. Därför håller vi så snyggt som möjligt omkring oss under den tid som arbetet pågår. Vi på DM TAK är även experter på taksäkerhet och utför takmålning på ett sätt som är tryggt för alla som arbetar med och berörs av projektet.

Skriv till oss

DM TAK – Är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här