Takläggning-av-DM-TAK-på-Skinnarviksringen-16-1024×683.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Takläggning – Skinnarviksringen

Takläggning - Östermalm

Takläggning

BRF

Takläggning av DM TAK på Skinnarviksringen i Stockholm, Södermalm.

Det vackra läget med Kungsholmen och stadshuset i bakgrunden och den eleganta innergården, tillsammans med fastighetens traditionella arkitektur, krävde ett hantverk av högsta kvalitet för att göra denna oas på Södermalm rättvisa.

Enkupiga falsade tegelpannor av märket ”Hollander” användes, där den tegelröda färgen fint passar ihop med de sandfärgade fasaderna och takets kupor, skorstenar och takavvattning av koppar.

Plåtarbetet krävde både skicklighet och medvetenhet om Stockholms byggnadstraditioner. Snörasskyddet med tidsenliga 3-rör i rött passar ihop med takpannorna, och gör att boende och besökare slipper oroa sig för nedglidande snö och is.

DM TAKs takläggare blev med denna takrenovering korade till Sveriges bästa takläggare och fick därför priset ”King of Roofs”.

Takläggning-av-DM-TAK-på-Skinnarviksringen-16-1024×683.jpg
Dela referenscase

Relaterade kundcase

Takomläggning av bostadsrättsförening

Takläggning – Midsommarvägen

Takläggning - Midsommarvägen Takläggning BRF Takomläggning av två större fastigheter på Misommarvägen i Hägersten utfört av DM TAK. BRF Martallen var i behov av en takomläggning och resultatet blev orangea tvåkupiga betongpannor som passar fint ihop me...
Höghus med nya orangea takpannor

Takläggning – Klubbacken

Takomläggning på Klubbacken i Hägersten av DM TAK. Denna bostadsrättsförening var i behov att ett nytt tak och resultatet blev fina orangea takpannor som passar den gula fasaden fint. Taket är som nytt och kommer hålla i många år framöver.