Takrenovering Stockholm

Takrenovering Stockholm

Vi är experter på tak i Stockholm!

Är det dags att renovera taket? Då har du kommit rätt! Med gedigen kunskap och ständig vilja att förbättra branschen har vi på DM TAK blivit en ledande aktör inom takrenovering i Stockholm. Sedan starten 2001 har vi blivit specialister på betong-och tegeltak och fått många nöjda kunder efter de takrenoveringar vi utfört hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholms län.

Våra duktiga takmontörer arbetar alltid för att utföra takrenoveringar av högsta kvalitet vilket innebär att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Takrenovering Stockholm 1
Takrenovering Stockholm 2
Takrenovering Stockholm 3
Takrenovering Stockholm 4
Takrenovering Stockholm 5
Takrenovering Stockholm 6
Takrenovering Stockholm 7
Takrenovering Stockholm 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takrenovering i Stockholm

Varför ska du anlita DM TAK för takrenovering? Vi har lång erfarenhet inom takrenovering med tegel- och betongpannor och anlitar du oss kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer att se till att ditt tak efter vårt takrenoveringsarbete kommer att hålla i många, många år framöver.

Vi vet att takbranschen tyvärr kantas av många oseriösa aktörer och därför har vi valt att stå upp för ärlighet, tydlighet och effektivitet – så att våra kunder kan känna sig trygga med oss från första kontakt till färdigt tak. Genom fokus på utbildningar, ständiga förbättringar och ett brinnande intresse för hantverket strävar vi efter att leverera tak av högsta kvalitet till våra kunder. 

Äger du en fastighet eller är medlem i en bostadsrättsförening i Stockholm? Då kan vi erbjuda dig ett långsiktigt serviceavtal där vi utför årliga besiktningar och underhåll av taket på din fastighet och på så sätt kan du maximera livslängden på ditt tak.

Vi hjälper dig också med en professionell bedömning om när det är dags för att renovera taket och hur du kan göra det med fastighetens bästa i åtanke. Taksäkerhet är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna till göra ditt tak till en säker plats att vistas på.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Stockholm

  Under årens gång har vi utfört många takrenoveringar i Stockholm med omnejd och vi har fått många fina referenser från nöjda kunder. Stockholm är Sveriges största stad och det finns en stor variation i bebyggelse, allt från moderna fastigheter till K-märkta byggnader.

  Vi på DM TAK har erfarenheten och kompetensen av att renovera tak oavsett ålder, stil eller storlek på fastigheten och med en stor känsla och respekt för husets tidsanda. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med takrenovering i Stockholm.

  Stockholm - en blandning av sött och salt

  Stockholm är Sveriges huvudstad med ett vackert och vattennära läge, både längs Östersjöns kust och intill Mälaren. Stockholm lockar med riktigt cityliv i stadsdelar som Östermalm, Kungsholmen, Vasastan och Södermalm samtidigt som det finns goda möjligheter till att närmare naturen, som i Enskede, Bromma eller Hammarby Sjöstad.

  I Stockholm finns många vackra parker, ett rikt kulturliv och en uppsjö av möjligheter för studier och arbete. Stadens kollektivtrafik ger goda kommunikationsmöjligheter och är under ständig utbyggnad.

  Inspiration från takarbeten vi gjort i Stockholm

  En oas på Södermalms höjd

  Det vackra läget med Kungsholmen och stadshuset i bakgrunden och den eleganta innergården, tillsammans med fastighetens traditionella arkitektur, krävde ett hantverk av högsta kvalitet för att göra denna oas på Södermalm rättvisa.
  Enkupiga falsade tegelpannor av märket ”Hollander” användes, där den tegelröda färgen fint passar ihop med de sandfärgade fasaderna och takets kupor, skorstenar och takavvattning av koppar.
  Plåtarbetet krävde både skicklighet och medvetenhet om Stockholms byggnadstraditioner. Snörasskyddet med tidsenliga 3-rör i rött passar ihop med takpannorna, och gör att boende och besökare slipper oroa sig för nedglidande snö och is.
  DM TAKs takläggare blev med denna takrenovering korade till Sveriges bästa takläggare och fick därför priset ”King of Roofs”.

  Takrenovering Stockholm 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Skinnarviksringen
  Vänskapsvägen

  Ståtligt tak på Stora Essingens höjd

  Klassiskt tvåkupigt lertegel från Vittinge blev det naturliga valet för Brf Essingeklippan 2. Nya kopparbruna plåtdetaljer som fotränna, piskbalkong och skorstenar tillverkades och monterads.
  Eftersom samma nyans av brunt användes till takets plåtdetaljer som till fönsterkarmarna, skapades ett vackert och enhetligt intryck.
  Dessutom passar plåten och de tegelröda takpannorna bra ihop med den ljusgula putsade fasaden.

  Takrenovering Stockholm 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Nytt tak på föreningens tak på Kungsholmen

  Åt GBAB utför DM TAK denna fullständiga takomläggning.
  Enkupiga tegelpannor från Vittinge tegelbruk pryder numera denna fina fastighet med fasad av gult tegel. De gamla takljusfönster till kallvinden renoverades och skoddes med ny plåt. Den traditionella breda nockplåten som tidigare utgjorde den del man kunde ta sig fram på längs nocken fick ny svart nockplåt med figurklippt plåt, så kallad fasonering, som går ned i de djupa dalarna på det enkupiga teglet och förhindrar löv med mera från att blåsa in under pannorna.
  Snörasskydd monterades längs med takfoten vilket gör det säkert att röra sig nedanför fastigheten vintertid, utan att behöva oroa sig för nedrasande snö och is. Den uppdaterade taksäkerheten uppfyller alla de senaste bestämmelserna och gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att enkelt förflytta sig över taket.

  Takrenovering Stockholm 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takrenovering Stockholm 12
  Takrenovering Stockholm 13

  Om Stockholm

  Stockholm är Sveriges huvudstad och även dess ekonomiska, kulturella, politiska och mediala centrum. Stockholm är både Sverige och Nordens största tätort och ligger invid Östersjön, på gränsen mellan landskapen Uppland och Södermanland.

  Invånare: 1 515 017 (2015) Yta: 381,63 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takrenovering Stockholm 14

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här