Takläggare Bromma

Takläggare Bromma 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggare Bromma

Vi är experter på tak i Bromma!

Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustak i Bromma. Vi är specialiserade på tegel-och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd. Eftersom våra takmontörer alltid strävar efter att utföra takarbeten av högsta kvalitet kan vi lämna långa garantier till våra kunder.

Takläggare Bromma 2
Takläggare Bromma 3
Takläggare Bromma 4
Takläggare Bromma 5
Takläggare Bromma 6
Takläggare Bromma 7
Takläggare Bromma 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Vad får du när du anlitar oss för takarbete? Du får ett takläggarföretag med lång erfarenhet inom takläggning med tegel- och betongpannor i Bromma, med engagerade och välutbildade takmontörer som kommer se till att ditt tak kommer att hålla i många, många år framöver. I en bransch där det finns många oseriösa aktörer vill vi stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Vi tar vårt jobb på största allvar och det visar sig genom vårt brinnande intresse för högkvalitativ hantverk och gediget arbete och vårt fokus på utbildning och ständiga förbättringar.

Är du fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Bromma och vill ha noggrann uppsikt över fastighetens tak kan vi erbjuda dig långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig med underhåll av taket samt gör årliga besiktningar så att taket håller sig tätt och fräscht längre. Vi är också experter på taksäkerhet och hjälper dig mer än gärna med att göra ditt tak en säker plats att vistas på. Oavsett vilken form av takarbete du är ute efter så hjälper vi dig gärna med vår expertis för att hitta den bästa lösningen för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Bromma

  Under årens gång har vi gjort många takarbeten i Bromma och har fått många fina referenser från kunder som anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.
  I Bromma finns många vackra och gamla fastigheter av olika slag, från olika delar av 1900-talet och vi har kunskapen och erfarenheten av att ge taken på dessa fina fastigheter den omvårdnad de förtjänar och ett tak som passar fastighetens anda. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Bromma.

  Bromma – närhet till staden, vattnet och naturen

  Bromma är det naturnära stadsdelsområdet norr om Stockholm som är ett av de mest attraktiva bostadsområdena i Sverige. Här finns ett stort antal flerbostadshus och många vackra villor från tidigt 1900-tal belägna i omtyckta områden som Ålsten, Äppelviken och Alvik. Närheten till city, den långa strandlinjen längs Mälaren, flertalet naturreservat och insjöar samt vackra grönområden är det som lockar folk att bosätta sig i Bromma. Här finns allting nära, även skola, shopping och primärvård.

  Inspiration från takarbeten vi gjort i Bromma

  Gamla Brandstationen i Bromma - Hundraåring pånyttfött

  Den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915 och DM TAK anlitades för att utföra en grundlig takrenovering och återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. Slutligen så installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert sätt.

  Takläggare Bromma 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Bromma 10
  Takläggare Bromma 11

  Brf Diamantborren i Bromma får nytt tak

  På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak inklusive nytt takavvattningssystem.
  De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer går i fullständig harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går medlemmar och besökare säkert intill fastigheten vid töväder vintertid.

  Takläggare Bromma 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Takrenovering på trevåningshus i Bromma får ett harmoniskt helhetsintryck

  På Västerledstorget 4 ligger ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad med stilrena vita skorstenar. DM TAK anlitades för att genomföra en komplett takrenovering med tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna.
  Slutligen installerades en solid taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
  Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

  Takläggare Bromma 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Bromma 14
  Takläggare Bromma 15

  Om Bromma

  Bromma är en del av Stockholms Kommun och tillhör området Västerort. I Bromma kan du resa med tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt den lokala Nockebybanan och Bromma Flygplats sammankopplar området med flera delar av Sverige och världen.

  Invånare: 71 000 Yta: 25,99 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggare Bromma 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här