Takläggning Bromma

Takläggning Bromma 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggning Bromma

Vi är specialister på tak i Bromma!

Är du osäker på skicket på ditt tak? Eller vet du att det är dags för en takrenovering? Med gedigen kunskap och en ständig vilja att förbättra branschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare i Bromma. Vi har sedan starten 2001 blivit specialister på tegel-och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd och eftersom våra takmontörer alltid strävar efter att utföra takarbeten av högsta kvalitet kan vi lämna långa garantier till våra kunder.

Takläggning Bromma 2
Takläggning Bromma 3
Takläggning Bromma 4
Takläggning Bromma 5
Takläggning Bromma 6
Takläggning Bromma 7
Takläggning Bromma 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

Vad innebär det att anlita DM TAK för ett takarbete? Ett samarbete med ett prisbelönt takläggarföretag med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor i Bromma, med engagerade och kompetenta takmontörer som kommer se till att ditt tak kommer att hålla i många år framöver. I en bransch där det finns många oseriösa aktörer har vi valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Vi tar vårt arbete på största allvar och vårt brinnande intresse för högkvalitativ hantverk och gediget arbete och vårt fokus på utbildning och ständiga förbättringar gör att vi kan hålla en genomgående hög nivå på våra takarbeten. 

Äger du en fastighet eller medlem i en bostadsrättsförening i Bromma och vill ha noggrann uppsikt över din fastighets tak kan vi erbjuda dig långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig med underhåll av taket samt gör årliga besiktningar så att taket håller sig i toppskick längre. Vi är också experter på taksäkerhet och hjälper dig mer än gärna att installera ett taksäkerhetssystem som gör ditt tak en säker plats att vistas på. Oavsett vilket takarbete du behöver hjälp med så kan vi med vår expertis ta fram den den bästa lösningen för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Bromma

  Under årens gång har vi blivit anlitade för många takarbeten bland fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Bromma och har fått fina referenser från kunder som anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar i området. I Bromma finns vackra, gamla bostadsrättsföreningar och flerbostadshus, från olika tidsperioder och vi har kunskapen och erfarenheten av att ge taken på dessa fastigheter den omvårdnad de förtjänar och ett tak som passar fastighetens tidstypiska anda.
  Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med takläggning i Bromma.

  Bromma – lockar med närhet till staden, vattnet och naturen

  Bromma är ett naturnära stadsdelsområde norr om Stockholm som är ett av de mest populära bostadsområdena i Sverige. Här finns ett stort antal flerbostadshus och många vackra villor från tidigt 1900-tal belägna i omtyckta områden som Äppelviken, Ålsten och Alvik. Närheten till  Stockholm city, den vackra strandlinjen längs Mälaren, flertalet naturreservat och insjöar samt härliga grönområden är det som lockar folk att slå sig ner i Bromma. Här finns allting nära – som skola, shopping och primärvård.

  Inspiration från takarbeten vi gjort i Bromma

  Sex av Brf Montörens grönmärkta hus i Bromma får nya tak

  Läckage i lägenheter och vattenskadad fasad var tecken på att de gamla taken hade gjort sitt. Stadsmuseet har klassificerat byggnaderna ”grön” vilket är den näst högsta klassificeringen efter ”blå” när det gäller kulturhistoriskt värde. Det här ställer höga krav på materialval och finish. Efter en noggrann renovering av taken har Bostadsrättsföreningen nya enkupiga lertegelpannor från Vittinge, bästa sortens underlagspapp, välkonstruerade plåtdetaljer som leder vatten bort från taket och uppdaterad taksäkerhet för framtida underhåll. 

  Takläggning Bromma 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggning Bromma 10
  Takläggning Bromma 11

  Där hem och natur möts

  På Ålstensgatan i Bromma vid den vackra trädallén ligger bland annat Brf Sagoboken 11. Fastigheten är byggd 1929 och har putsad fasad som går i gult och blått. Taket är valmat och har vackert taktegel från Vittinge.
  DM TAK blev anlitade för att utföra takrenoveringen. De välvda fönsterbågarna som öppnas mot trädallén, sitter parvis i de tegelröda fönsterkuporna. De skiftande färgerna i naturmaterialet från lerteglet går i harmoni med de röda plåtdetaljerna och de välvda kuptaken som sticker ut från taket alldeles intill träden, ger en känsla av att hemmet är ett med naturen.

  Takläggning Bromma 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Brf Tunnlandsvägen 40-42 får nytt tak av​

  DM TAK fick i uppdrag att lägga nytt tak på  Brf Tunnlandsvägen 42-42.
  På Tunnlandsvägen ligger denna vackra byggnad med tegelfasad och skorstenar av tagel. Den tegelröda färgen på betongpannorna tillsammans med svarta plåtdetaljer skapar ett gediget, rent och estetiskt helhetsintryck.
  Gångbryggan längs med taknocken gör att man kan fortsätta att underhålla taket.
  Snörasskyddet som installerades i sista steget, ökar säkerheten och gör att man tryggt kan röra sig nedanför taket utan att behöva oroa sig för snö och is som glider ner.

  Takläggning Bromma 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggning Bromma 14
  Takläggning Bromma 15

  Om Bromma kommun

  Bromma är en del av Stockholms Kommun och tillhör området Västerort. I Bromma finns goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt den lokala Nockebybanan samtidigt som Bromma Flygplats sammankopplar området med flera delar av Sverige och världen.

  Invånare: 72 000 (2019) Yta: 25,99 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggning Bromma 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här